Judith BussinkJudith Bussink van GewoonJudith - MenokuurAangenaam, mijn naam is Judith Bussink


HET IS MIJN MISSIE OM DE OVERGANG IN HET BEDRIJFSLEVEN BESPREEKBAAR TE MAKEN 


EN ERVOOR TE ZORGEN DAT ZOVEEL MOGELIJK WERKENDE VROUWEN

DE OVERGANG ALS DE BESTE PERIODE VAN HUN LEVEN GAAN ERVAREN.

Zullen we samen de wereld mooier maken?

De huidige generatie vrouwen in de leeftijd vanaf 40 jaar zijn de eerste vrouwen die door blijven werken tot hun pensioen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer dan 30% van de ziekmeldingen van werkende vrouwen te maken heeft met klachten die gerelateerd zijn aan de overgang.


Dit is voor werkgevers natuurlijk heel kostbaar, maar nog belangrijk is het dat de aan de overgang gerelateerde klachten voor vrouwen bijzonder onplezierig zijn en veelal niet als zodanig bespreekbaar. Het gevolg is dat vrouwen zich onbegrepen voelen en minder gewaardeerd.


En dat terwijl vrouwen in de leeftijd van 40 tot 60 jaar juist beschikken over veel levenservaring en wijsheid en van grote waarde kunnen zijn voor organisaties. Om vrouwen te helpen om hun overgangsklachten te verminderen heb ik samen met andere deskundigen Menokuur ontwikkeld.


In mijn praktijk heb ik gemerkt dat Menokuur voor veel vrouwen met overgangsklachten en/of overgewicht een heel waardevol startpunt is om zich bewust te worden van hun leefstijl en met zichzelf aan de slag te gaan. Maar er zijn ook heel veel (vooral werkende) vrouwen die zich helemaal niet realiseren dat veel 'vage klachten' gerelateerd kunnen worden aan de overgang.


Daarom heb ik een (online) masterclass ontwikkeld voor bedrijven die het belangrijk vinden dat waardevolle informatie over de overgang gedeeld wordt, waardoor het onderwerp gemakkelijker bespreekbaar wordt én vrouwen handvatten krijgen aangereikt wat ze zelf kunnen doen. Wil je hier meer over weten? Stuur me dan gerust een bericht.

Wil je mij helpen?

Ik wil graag dat 'de overgang' uit de taboesfeer wordt gehaald, zodat het ook bespreekbaar wordt op de werkvloer. Hierdoor kunnen vrouwen hun kwaliteiten optimaal blijven benutten én tevens zorgen we er zo voor dat het voor óók voor onze (schoon)dochters in de toekomst een normaal onderwerp is.


Om vrouwen hierbij optimaal te kunnen ondersteunen, ben ik op dit moment bezig met het ontwikkelen van het MenoSupportProgramma.


Jouw input is hierbij super belangrijk. Laten we daarom binnenkort een keer met elkaar sparren en onze ideeën uitwisselen.


Vind je dit een goed idee? Klik op onderstaande button en plan een afspraak voor een persoonlijk interview.

Met deze bedrijven werken we al samen of zijn we in gesprek.

Logo Rabobank

Monique Roozeboom

Senior HR Adviseur

Logo DCW

Els Mulders

Adviseur Verzuim en Inzetbaarheid

Logo OSG

Catharien 

Hendriks

Personeelsadviseur

Logo The Vital Company

Sven

Koelen

Algemeen Directeur

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Twijfel je  nog? Ik zeg: "Gewoon doen!"

'Ik ben Jolanda en ik had veel last van overgangsklachten als opvliegers en onrustige nachten. Daarnaast had ik regelmatig een opgeblazen gevoel. Ik kon wel wat hulp gebruiken om weer lekker in mijn vel te komen. Via via kwam ik in contact met Judith. 


Dankzij het (online) begeleidingsprogramma  heb ik o.a. geleerd welke voedingsmiddelen positief van invloed zijn op de klachten en mijn gewicht en blijf daar zeker rekening mee houden. Judith heb ik ervaren als open, toegankelijk, gewoon zichzelf, zeer deskundig en realistisch. Haar adviezen en begeleiding vond ik erg waardevol en prettig. Bedankt Judith! En als je nog twijfelt, dan zou ik zeggen, gewoon doen!".


 Jolanda Bouwmeester, 54 jaar

HR Business Partner

Jolanda Bouwmeester
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben super blij met de resultaten.

Mijn naam is Sylvia Beernink, 54 jaar, getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen en 2 mooie, lieve schoondochters. Ik ben nu 1 jaar met “pensioen” en aan het genieten van het leven. Echter had ik ontzettend last van opvliegers en slecht slapen. Werd ' s nachts diverse keren wakker van het nachtelijk zweten. M.a.w. de overgang verliep niet echt soepel. Heb diverse middelen geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Maar helaas had geen enkele positief resultaat. 


Totdat ik via een vriendin op Menokuur werd gewezen en samen met Judith aan de slag ben gegaan. Ik merk dat ik nu veel soepeler door de overgang ga en ik heb veel meer energie. Een echte aanrader dus. En ook de (online) begeleiding van Judith is heel prettig.  Ben super blij. Thanx Judith

Sylvia Beernink
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik zit weer écht lekker in mijn vel.

Ik ben 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 12 en 8 jaar oud.  De laatste tijd had ik erg veel last van hormonale schommelingen zoals, opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen en gewichtstoename. Al van alles geprobeerd maar weinig tot geen resultaat. Op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt bij Judith. 

 

Door aan de slag te gaan met het Menokuurprogramma en bijbehorende supplementen

zit ik weer lekker in mijn vel en zijn mijn klachten nagenoeg weg/onder controle.


Judith geeft hierbij goed advies in eet- en leefgewoontes en de begeleiding is super!

Ik kan iedereen die deze “ongemakken” herkend van harte aanbevelen om Judith contact op te nemen. Ik ben in ieder geval weer fijn op gewicht en weer fit in mijn lichaam.


Bianca Bos

Mede-Eigenaar bij "1974 by Cocon''

Bianca Bos
Ms. Nameless
Add Your Stars